Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen

Hoe kan ik mijn theorie examen aanvragen?

voor het meer informatie over het aanvragen van je theorie examen klik hier!

Ik kan niet op de site van het CBR komen wat nu ?

/> Het is vaak erg druk op de website van het CBR, probeer het op een later moment nog eens!

Kan ik ook met autisme, ADHD of faalangst hier rijles krijgen ?

Natuurlijk is dat mogelijk! Daniel heeft al meer dan 11 jaar ervaring met het geven van rijlessen. en heeft genoeg ervaring om ook leerlingen met autisme,ADHD of faalangst te helpen bij het behalen van hun rijbewijs.

Hoe weet ik hoeveel rijlessen ik nodig ga hebben ?

Het kan lastig zijn om een schatting te maken hoeveel lessen een leerling nodig gaat hebben, daarom adviseren wij om eerst een proefles te nemen. hierna kan daniel een advies geven over het aantal te nemen lessen

Wat is een tussentijdse toets ?

Een tussentijdse toets is een rijtest die verloopt zoals een echt examen. alleen voor deze toetst kun je niet slagen of zakken. wel als je de speciale verichtingen goed doet is het niet meer nodig om ze te doen op je praktijk examen.